MEET THE TEAM

MIKVOGYMUK?

We work in a team;  alongside the three founders, there are a number of industrial designers, graphic designers, webdesigners, video editors, copywriters, interior designers and online marketing experts forming an ideal team for each project, in regard to any special needs or personal experience.

Csapatban dolgozunk; a három alapító mellett számos formatervezővel, grafikussal, webdesignerrel, vágóval, szövegíróval, belsőépítésszel és marketingszakemberrel karöltve - tekintettel arra, hogy a  feladat milyen speciális szaktudást vagy egyéni tapasztalatot igényel.

Bozzai Kriszti

 

Koczka Kristóf

 

Kőrös Ben

 

THE PROJECTS WE LOVE

MILYEN PROJEKTEKET SZERETÜNK?We believe, that good design is the result of complex development,  the product of the dialogue between our clients and us. A logo is never just standalone graphic element, it's the visual summary of the consistent narrative of the brand. A stationary never simply reflects on the brand identity, it is part of it and tells it's story on. A product is most successful if it tells the same story.
Koino specializes in designing products, graphic elements and principles, user interfaces, user experiences, touchpoints and communication stategies.

Abban hiszünk, hogy a jó design komplex tervezés kimenetele, amely a köztünk és megrendelőink között folytatott párbeszéd eredménye. Egy logó sosem csak önálló grafikai jel, hanem egy márka konzisztens narratívájának vizuális összefoglalása. Egy arculat nem csak reflektál egy brand identitására, hanem annak része, továbbmeséli a márka történetét - egy termék pedig akkor a legsikeresebb, ha ugyanazt a történetet ugyanúgy meséli el.
A Koino tárgyak, grafikai elemek és rendszerek, felhasználói felületek, felhasználói élmény, és kommunikációs stratégiák tervezésével foglalkozik.

 

MULTI, STARTUP OR YOUR OWN LOVEPROJECT

MULTI, STARTUP VAGY SZERELEMPROJEKT?

Every task is different, each has its own need of resources - and a (usually) short deadline. Since Koino is a flexibly expandable design studio, we are capable of handling tasks with a  longer lifespan - but we are happy to take on 'smaller', shorter projects works - let it be a crowdfunding campaign, a smart device or the identity of a restaurant.

Minden projekt más, mindegyiknek más a munkaerőigénye, hosszabb-rövidebb (tapasztalataink szerint inkább az utóbbi) határidővel. Mivel a Koino nem egy fix létszámú stúdió, van kapacitásunk nagyobb és hosszabb kifutású projektek végigviteléhez, de szívesen vállalunk sürgősebb és "kisebb" projekteket is - legyen szó egy crowdfunding kampány felépítéséről, egy eszköz megtervezéséről, vagy például egy éttermi arculat elkészítéséről.